Avoin työpaikka

Avoin työpaikka

Etsimme nyt osaavaa ja intohimoista tekijää yrityksemme La-keus verkkokaupan ylläpitoon, kehittämiseen ja sisällöntuotantoon.

Työnkuva verkkokauppaoperaattorina on monipuolinen; Työskentelyä verkkokaupan parissa, ylläpitoa, sisällöntuottoa verkkokaupan lisäksi eri sosiaalisen median kanaviin, sekä yrityksen toimintaan liittyviä muita vaihtelevia toimistotöitä ja asiakaspalvelua. Verkkokaupan alustana toimii Shopify.

Hakijalta odotamme hyvää reipasta asennetta; halua oppia ja tehdä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito (puhe + tekstin tuottaminen) on välttämättömyys. Työssä tarvitset vahvaa IT-osaamista sekä sisällöntuottamisessa eduksi katsotaan aiempi kokemus kuvankäsittelystä sekä median tuottamisesta.

Omaat ymmärrystä markkinoinnista, kaupankäynnistä ja sosiaalisen median parissa toimimisesta ja sinulla on mielellään jo muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta Some-mainonnasta. Voit toimia esimerkiksi myös omalla toiminimellä tai laskutuspalvelun kautta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika: osa-aikatyö, työaika sovittavissa.

Monipuoliselle osaajalle mahdollisuus loistaa kasvavan brändin mukana!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla: info@rabbitmerch.com

 

LA-KEUS® on suomalainen vaatebrändi, jonka tuotteet on suunniteltu niille ketkä haluavat elää omannäköistä elämää, unelmiaan tavoitellen. Muoti kuuluu kaikille, sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen ja meillä jokaisella on oma tarinamme – ja LA-KEUS antaa sun kertoa omasi. LA-keus-vaatemerkin jakelu laajeni 2019 valtakunnalliseksi, kun tuotteet saapuivat Prismoihin sekä Prisman verkkokauppaan valikoimiin.

Takaisin blogiin